IMG 7106u

V pátek 8. 11. 2014 v 18:30 hod jsme měli sraz v klubovně. Tam jsme počkali na ostatní, potom jsme vyrazili směrem na Vinohrady. Po cestě nám Míša vyprávěl o tajuplné zelené kouli.

Pověst zněla tak: Jednoho večera se na obloze objevila zelená koule, za kterou se táhla dlouhá ohnivá čára. Vědci se domnívají, že je to meteorit nebo mimozemský koráb, který má na Zemi odrazové můstky. Dále vědci tvrdí, že jestli tento koráb spadl, tak na hranici Česka a Slovenska. A nyní po tomto korábu pátrá hodně lidí. My s turisťákem jsme samozřejmě u této události nemohli chybět a vydali jsme se na pátrání po tomto korábu.

Šli jsme Vinohradama na Jamy a tam nám Míša řekl, že budeme hledat části korábu. Mohli jsme jít po skupinkách nebo jako jednotlivci. Já jsem se domluvil s Honzou a Šimonem a hledali jsme společně. Najednou jsme uviděli světlo, takže jsme šli za tímto světlem, až jsme došli na místo, kde hořel oheň. Kolem ohně ležely části korábu, které strážil Drob. Drob na nás nesměl posvítit baterkou jinak jsme už nemohli sbírat a museli jsme jít k ohni. Až posvítil na všechny, sešli jsme se u ohně a tam jsme posvačili. Ještě jsme chvíli seděli a potom jsme se vypravili zpátky ke klubovně a rozešli jsme se domů.

Noční hra byla suprová a těším se na další.

Prokop

 

            V pátek 7.11 jsme se sešli v klubovně. Sraz byl v 18:30, ale někteří dorazili až v sedm. Potom jsme vyrazili a Míša nám cestou vyprávěl o zelené kouli, která se před několika dny oblevila na obloze, a ufologové se prý domnívají, že dopadla na hranice Česka se Slovenskem a pátrá po ní hodně lidí. A my jsme se také vydali, abychom ji našli. Šli jsme přes Vinohrady, až jsme došli na Jamy. Míša nám řekl, ať jdeme tu kouli najít buď jako jednotlivci, nebo mladší po skupinkách, ale musíme být potichu. Když jsem šel lesem, viděl jsem, že tam něco září. Byl to oheň. Kolem ohně chodil hledač pokladů (Drob) a ten na nás nesměl posvítit. Strážil části korábu, které ležely všude kolem. My jsme začali ty části sbírat. Když už objevil všechny, sešli jsme se u ohně a tam jsme posvačili. Já jsem měl sedm částí. Míša nám řekl ať dáme nějaké i těm menším, kteří nemají žádné nebo jenom málo. Potom jsme posvačili a Chemik nám u svačiny říkal, jak posiluje a nejí čokoládu. Potom jsme se vypravili zpátky.

           Noční hra byla SUPER a už se nemůžu dočkat další.

Štěpán

           V pátek jsme se v 18:30 sešli v klubovně. Než všichni přišli, hráli jsme gumu. Bratři Charvátovi přišli poslední, protože byli v kostele. Potom jsme vyšli. Nakonec jsme ještě potkali Šimona. Míša nám po cestě řekl, že byl spatřen zelený meteorit a vědci vypočítali, že by měl spadnout někde na Jamách. Když jsme přišli na Jamy, poslal nás Míša, ať kousky z meteoritu najdeme, ale když na někoho někdo posvítí, tak pro něho končí hra. Potom jsme šli hledat. Kousky meteoritu byli v podobě svítících náramků, které byli pověšené na stromech u ohně. U ohně byl Drob. Koho viděl, na toho posvítil. Za chvíli byli všichni chyceni. Potom jsme posvačili a šli jsme domů.

           Doufám, že bude další noční hra.

Aidam

 MG 8261Všechna videa vytvořená v rámci Boyard´s Film Festu jsou už na webu. Podívejte se.

Ve fotogalerii už také postupně přibývají fotky.

 MG 6399V sobotu 17. 5. jsme šli na výlet do Lipin na Osadu Kamarád. Dali jsme si sraz u klubovny. Nepřišla žádná holka. Cestou na chatu jsme našli nejmíň 5 maskotů, což byli ještěrka, šnek apod. Když jsme došli na chatu, tak jsme si věci vynesli nahoru a šli jsme sbírat dřevo na oheň.

© 2024 www.tomnivnice.net

Please publish modules in offcanvas position.