Výlet do Lipin 17. – 18. 5.

 MG 6399V sobotu 17. 5. jsme šli na výlet do Lipin na Osadu Kamarád. Dali jsme si sraz u klubovny. Nepřišla žádná holka. Cestou na chatu jsme našli nejmíň 5 maskotů, což byli ještěrka, šnek apod. Když jsme došli na chatu, tak jsme si věci vynesli nahoru a šli jsme sbírat dřevo na oheň.

Za chvíli jsme šli vařit guláš. Když jsme ho snědli, tak Štěpa řekl, že si nebude umývat ešus a za trest musel umývat i hrnec. A já jsem řekl, že mu pomůžu. Když jsme šli ke studni pro vodu, tak jsme tam potkali nějakého chlapa, který se nás ptal, na které jsme chatě a kolik nás tam je, a my jsme mu to řekli. Když jsme potom umyli hrnec, tak jsme se rozdělili a šli jsme stavit bunkry.

Za chvíli ale začalo pršet, takže jsme museli jít do chaty. Večer Štěpovi Míša řekl, že je hrnec umytý špatně a za trest musel jít pro všechny uvařit špagety. A já, protože jsem hrnec umýval s ním, jsem šel vařit taky. Pomáhal nám ještě Jenda. Když jsme špagety snědli, tak jsme šli udělat párty, protože Štěpa měl v ten den narozeniny. Když oslava skončila, tak jsme si šli nahoru lehnout a Míša nám povykládal příběh. Pak jsme se ještě chvíli báli, že nás přijde sežrat ten chlap, kterého jsme potkali, když jsme šli pro vodu. Nakonec jsme usnuli.

Další den pršelo, takže jsme celé dopoledne byli v chatě, zahráli jsme si různé hry a potom jsme šli domů.

Adam

{phocagallery view=category|categoryid=3|limitstart=0|limitcount=0}

 

© 2024 www.tomnivnice.net

Please publish modules in offcanvas position.